Despre Noi

localizare Cluj-Napoca pe harta Romaniei

Firma Carboetalon a fost înființată în Cluj-Napoca în 1999, cu capital privat românesc. În primii ani ponderea cea mai mare în activitatea firmei o avea metrologia. Treptat, specializarea personalului firmei s-a diversificat și a crescut, iar dotările s-au îmbunătățit grație investițiilor făcute.

Azi, departamentul de metrologie si cel de automatizări industriale sunt pilonii de susținere ai activității firmei. Ei se manifestă prin potențialul propriu, dar capătă un plus de valoare prin avantajele reciproce pe care și le aduc.

Verificarea acurateței măsurătorilor ajută clienții noștri să implementeze și să mențină standarde de calitate. Serviciile de metrologie (etalonări și reparații de echipamente de măsură, calibrări de bucle de măsură, furnizare de aparate de măsură, consiliere în probleme de metrologie) ajută la optimizarea și menținerea nivelului calității produselor.

Ca furnizor de soluții în domeniul automatizărilor industriale, Carboetalon se distinge prin serviciile personalizate, livrate "la cheie" și adaptate nevoilor clienților. Astfel noi identificăm cerințele, propunem soluții tehnico-economice, proiectăm configurația aleasă de către client, construim în atelierele noastre componentele sistemului, efectuăm montajul și conexiunile, punem în funcțiune și facem reglaje, iar în final instruim personalul deservent.