Terms and conditions

Preambul

Prezentul contract de servicii un contract cu S.C. Carboetalon S.R.L. și trebuie să fie acceptat înainte de comandarea oricărui serviciu de pe site-ul www.carboetalon.ro .

Orice comandă confirmată de client, prin bifarea casutei “Sunt de acord cu termenii si conditiile” și prin apăsarea butonului “Trimite Comanda” reprezintă o acceptare din partea Clientului a ofertei Carboetalon în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002.

Selectarea opțiunii “Trimite Comanda” reprezintă o semnatură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

Parțile contractante

Prezentul document reprezentând Termenii și Condițiile de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de etalonare, denumit în continuare „TCU”. Prezentul TCU este incheiat intre dumneavoastra (numit in continuare „dvs”, „al dvs.” sau „beneficiar”) in calitate de beneficiar si S.C. Carboetalon S.R.L (numit in continuare „nostru”, „al nostru”, „Carboetalon” sau „furnizor”) in calitate de furnizor de servicii de etalonare. Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (TCU).

S.C. Carboetalon S.R.L, cu sediu social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J12/611/1999, avand Codul Fiscal RO11759236, reprezentata de dl. Pop Nicolaie, are punctul de lucru in Cluj-Napoca, Piata 1 Mai Nr. 3.

S-a incheiat prezentul Contract, ale carui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertatii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii in vigoare.

Prezentul contract (TCU) serveste ca baza legala pentru toate serviciile furnizate de Carboetalon.

Carboetalon isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului TCU, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, politici de functionare, utilizare/comportament a clientilor in raport cu imaginea, angajatii Carboetalon. Carboetalon poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de comunicarile/instiintarile anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul TCU, precum si corectitudinea datelor furnizate de Beneficiar sunt in intregime responsabiliatea Beneficiarului.

Definitii si termenii

Site – domeniul www.carboetalon.ro si subdomeniile acestuia.

Client – persoana juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul Clientului in Site.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Clientul transmite Furnizorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.

Etalonare – proces de determinare a incertitudinii de masurare a unui MDM prin compararea directa sau indirecta cu un MDM de clasa de precizie superioara.

MDM – (abreviere) Mijloc De Masurare

Confidentialitate si securitatea datelor

Datele introduse in formularul de contact sunt inaintate pe mail-ul de contact al Carboetalon, nu sunt stocate pe website si sunt folosite exclusiv pentru comunicarea informatiilor cerute de client. Datele nu sunt dezvaluite tertilor sau folosite in scopuri publicitare sau de marketing. 

Pentru a solicita stergerea datelor introduse trimiteti un mesaj prin intermediul formularului de contact prin care cereti acest lucru.

Facturare – Plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.carboetalon.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Plata se face in lei la cursul de schimb BNR + 2% din ziua emiterii facturii finale.

Carboetalon va transmite Clientului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii prestate de Carboetalon precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii in unul sau mai multe din urmatoarele moduri:

  • In format electronic prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in Contul sau.

  • In format tiparit, in momentul ridicarii Bunurilor de la sediul Carboetalon

  • In format tiparit, impreuna cu Bunurile in colet, in cazul in care transportul MDM-urilor prin curier.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau.

Livrarea Bunurilor

Carboetalon foloseste serviciile Fan Courier pentru a asigura transportul bunurilor de la si inapoi catre Client. In cazul schimbarii curierului, Clientul va fi anuntat.

In cazul optarii pentru intermedierea transportului bunurilor de catre Carboetalon, sunt valabile urmatoarele:

  • Clientul este responsabil pentru ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, după caz, din cutii carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren, etc.

  • Bunurile vor fi trimie inapoi catre client, insotite de documentele aferente (certificate de etalonare, factura) in acelasi ambalaj in care au fost primite.

  • Carboetalon nu este responsabil pentru eventualele pagube survenite in timpul transportului. In cazul primirii unui colet cu Bunuri deteriorate…

  • Carboetalon va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Close Menu
en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish